De jaarvergadering met een lezing over honingpoeder in de voedselindustrie was zeer de moeite waard.
Alleen daarin gaat jaarlijks ruim 5.000.000 kilo honing in om. Die honing wordt gesproeidroogd en gebruikt veer zeer veel voedselproducten, van drankjes, kindervoeding, koek en ontbijt producten.
Zaken die we allemaal nooit in het "openbaar" tegen komen.
De lezing en presentatie over mede was ook leuk, en de mededronk die werd uitgebracht op het welzijn van de immen en de vriendschap der bijkers smaakte weer perfect.
Het boekje werd zeer gewaardeerd en werd door bijna alle aanwezigen aangeschaft.
De cursus van zaterdag was ook een gezellige boel, en hoezo verweg? Zelfs uit Arnhem waren twee cursisten
Basiskenn van mede maken werd BIJgebracht, materialenkennis, starters maken en nog veel meer informatie, en natuurlijk werden er diverse mededranken geproefd, zoals een heidemede, een droge mede, een fabrieksmede, een uit Polen met 18%, en zo gingen we vrolijk maar voldoende nuchter weer huiswaarts met het nodige huiswerk voor de cursisten om op 16 april hun eerste ervaringen MEDE te delen.