Jaja, honingkoekjes!
Ingrediƫnten
Voor 18-20 koekjes: 50 gr.boter, 50 gr. rietsuiker, 50 gr.gesmolten honing, 50 gr. volkorenmeel, 25 gr. bloem, snufje zout, 1/2 theel. gemalen gember, paar druppels citroensap.
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 160?C.
Doe de boter, de suiker en de honing op gematigd vuur in een pan en roer tot de suiker is opgelost. Haal de pan van het vuur en roer het meel, de bloem, het zout en de gember erdoor en vervolgens het citroensap. Leg telkens een theelepel van het mengsel op een goed ingevette bakplaat, met genoeg tussenruimte tussen de koekjes om te rijzen. Bak ze 8-10 minuten tot ze goudbruin zijn. Laat ze een paar minuten afkoelen en laat ze dan verder afkoelen op een rooster.
(Bron: http://www.smulweb.nl/755355/koken/recept/Honingkoekjes )