Onze leden maken mede (en bier!) > Mede (en andere brouwsels) logboek
Nieuwe batch.
Peter van Den Berg:
Vandaag ook nog een nieuwe batch gestart.
Alleen met honing water en gist.
Wat citroenzuur wijnsteenzuur gist voeding tannine.
Alleen nu echte honing,want mijn eerste batch was met honing uit de supermarkt,en zo kan ik het verschil proeven.
Of niet natuurlijk.
Verder zit in allebij het zelfde.
Groet Peter.
Peter van Den Berg:
Oja dat vergeet ik met een sm van 1090.
erik:
1090 = 12% Alc en je zal zeker het verschil proeven. echte honing is niet verwarmd boven 40 graden en alle enzymen zitten daar nog in. Je hebt toch zeker wel de honing geproefd toch?
Nu afwachten.
Peter van Den Berg:
Hij staat lekker te bubbelen hoor ,als er iemand is die dit leest. Denk het niet.
Groet Peter.
erik:
ja hoor Mooi dat het goed te keer gaat nu afwachten.
Navigatie
[0] Berichtenindex
[#] Volgende pagina
Naar de volledige versie