Van de Redactie > Vragen en opmerkingen

Welke fles.

<< < (2/3) > >>

Peter van Den Berg:

Bijker:
Gebruik voor mijn af te vullen flessen altijd kunststof "kurken"
Ook wel champagnedop/kurk genoemd.
Vele malen herbruikbaar, goed schoon te maken en eenvoudig te lossen.
Ook toegestaan als je de flessen voor een keuring in gaat leveren.

Dat in combinatie met de ca 7 flessen die ik op voorraad hou vereenvoudigd je werkzaamheden zonder zorgen.....

Bijker:
Vond hier nog een plaatje van/tijdens/na het afvullen met de "kurken" in de flessen.

Bijker:

--- Citaat van: Peter van Den Berg op oktober 29, 2016, 07:46:15 pm ---Hallo  even en vraag ,als ik ooit mijn mede in een fles kan doen wat is dan het beste ,een kurk erop of een beugelfles of maakt het niks uit ivm houdbaarheid  ?

Groet Peter.

--- Einde van citaat ---

Wil je tzt enkele flessen mede bewaren dan zijn een eerste kwaliteit kurk aan te bevelen.
Zo niet, dan de kunststof "kurken"
Echte kurkstoppen zijn ook maar voor eenmalig gebruik.

Peter, begrijp dat je niet kan wachten om te proeven en te genieten.
Maar geduld is een schone zaak in deze.
Dus eerst maar eens aan het werk.

P.s. Voor de liefhebbers heb ik nog steeds een aantal emmers melicitosehoning staan.
Zo af te halen om met je mede-maken te gaan starten.

Peter van Den Berg:
Hoogeveen  is net iets te ver,jammer.

Groet Peter

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie