Hoi Aegir,
Welkom op het Forum! Misschien dat je je ook nog even wil voorstellen aan ons in het voorstel topic?
Ik heb van de zomer besjesmede gemaakt, met aalbesjes uit de tuin, niets bevroren of gepasteuriseerd, gewoon door de passe vitte en met alle pulp en pitjes en al in de fles gedaan. Was ongeveer 700 ml op verder een 5 liter fles. Uiteraard geen rekening gehouden met vruchtensuikers
(mijn, och ik gooi er wel wat in, dat komt wel goed methode heeft me tot nu toe alleen nog lekker resultaat opgeleverd dus och
)
mede had een erg leuk oranje/ roze kleurtje.... en er is nu nog 1 klein flesje van over, en de laatste persoon die ik het heb laten drinken is meteen wild dozen vol met wijnmaakspullen gaan bestellen omdat ze het zo lekker vond en nu ook mede wil gaan maken.
Het was dus in ieder geval erg lekker, maar kwam de fruitsmaak er ook in naar voren, hmmm ja je kon het zeker wel proeven.